تحولات منطقه

همزمان با گرامیداشت روز جهانی شنا، جشنواره شنای پسران رده سنی زیر ۱۰ سال روز جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ در استخر شهید هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد.

برگزاری جشنواره شنای زیر ۱۰ سال در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، رئیس هیأت ورزش‌های آبی خراسان رضوی، با اشاره به برگزاری جشنواره شنای پسران زیر ۱۰ سال به مناسبت روز جهانی شنا اظهار کرد: این جشنواره روز جمعه‌ ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ در استخر شهید هاشمی‌نژاد مشهد با حضور ۲۶۰ شناگر از ۱۰ تیم برگزار شد و خوشبختانه با استقبال بسیار خوب خانواده‌ها، مربیان و باشگاه‌های شنا همراه بود.

حسین گرایلی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج فرهنگ شنا، ایجاد شور و نشاط در میان نونهالان، افزایش انگیزه برای حضور در فعالیت‌های ورزشی و شناسایی استعدادهای برتر برای آینده ورزش شنا در استان است. بدون تردید، سرمایه‌گذاری در رده‌های پایه، مسیر موفقیت ورزش‌های آبی را هموار خواهد کرد.

وی با اشاره به نحوه برگزاری رقابت‌ها گفت: مسابقات در چهار رشته شنا شامل کرال سینه (آزاد)، کرال پشت، قورباغه و پروانه برگزار شد. در تمامی رده‌های سنی، شناگران در ماده‌های ۲۵ متر چهار شنا به رقابت پرداختند و در رده سنی ۱۰ سال نیز مسابقات در ماده‌های ۵۰ متر آزاد و ۵۰ متر قورباغه برگزار شد.

گرایلی با قدردانی از همکاری باشگاه‌ها، مربیان، داوران و خانواده‌ها خاطرنشان کرد: حضور ۲۶۰ شناگر در این جشنواره، نشان‌دهنده ظرفیت بالای شنا در خراسان رضوی و علاقه خانواده‌ها به این رشته ورزشی است. هیأت ورزش‌های آبی استان نیز با برنامه‌ریزی مستمر، برگزاری چنین رویدادهایی را در دستور کار خود قرار داده تا زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای آینده شنا فراهم شود.

وی در پایان گفت: به رسم یادبود، به تمامی شرکت‌کنندگان گواهی حضور در جشنواره شنای زیر ۱۰ سال گرامیداشت روز جهانی شنا اهدا شد و امیدواریم این رویداد زمینه‌ساز حضور موفق‌تر شناگران استان در مسابقات ملی و آینده قهرمانی کشور باشد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha